Vår historia

I slutet av mars 1991 slog den tidigare förskolläraren Ann Konradsson upp dörrarna till Picco på den mysiga affärsgatan Adelsgatan i Visby för första gången. Hon hade länge haft en dröm om att starta en barnklädesbutik med bra och prisvärda kläder. Namnet Picco är hämtat från det italienska ordet Piccolo som betyder liten.

Mycket har hänt sedan starten 1991, en av de största förändringarna skedde 2013 då vi växte ur den ursprungliga butiken och flyttade till den nuvarande fina lokalen på Adelsgatan 10.

Under flera år har Ann med personal även sålt varor via Facebook och Instagram och skickat till kunder i hela Sverige. I takt med att efterfrågan har ökat runt om i landet så bestämde sig Ann, tillsammans med svärdottern Hanna, för att starta en riktig webbshop så att Picco´s sortiment är tillgängligt för alla.

Nöjda och glada kunder är Picco´s motto och det är en samling härliga medarbetare som finns tillgängliga att hjälpa dig om du behöver hjälp, har några funderingar eller om du behöver tips och råd på produkter. Ring eller chatta gärna med oss under butikens öppettider.

En sak är lika säker idag som det var för 32 år sedan. Om du kommer in i butiken så står Ann fortfarande och hälsar dig välkommen med ett leende på läpparna.

Varmt välkomna till Picco, Gotlands största barnklädesaffär!